Jobba hos oss

Jobba hos oss

September 21, 2022 2023-01-03 12:25
Lediga tjänster

Key Account Manager

Vill du arbeta med försäljning i ett företag som är på frammarsch, som verkar på den lokala marknaden och där ingen dag är den andra lik?

Är du flexibel, driven och relationsskapande i ditt sätt att vara? Då kan du vara rätt person för oss.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vi söker dig som gillar att göra det där lilla extra för kunden. Som Key Account Manager hos oss handlar det om att ansvara för hela säljprocessen, från att boka in kundmöten till att genomföra affärer och upprätthålla riktigt goda kundrelationer. Du kommer utföra både såväl ny- som merförsäljning i syfte att både öka kundbasen och även tillgodose befintliga kunders behov med nya erbjudanden och lösningar. Kundupplevelsen och kundnöjdheten är otroligt viktig och det är därför en förutsättning att du motiveras och brinner för att överträffa kundens förväntningar i alla lägen. Interkom kan erbjuda dig ett spännande, utvecklande och varierande jobb i en snabbfotad atmosfär där ingen dag är den andra lik, med smarta lösningar, skarp service och stor passion!

Din profil

I denna tjänst ser vi att du har några års erfarenhet från B2B försäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning inom telecom, IT, eller liknande. För att lyckas i denna tjänst tror vi att du brinner för kundkontakter, affärer och viljan av att hålla en hög servicenivå med kunden i fokus. Du blomstrar i tävlingsinriktade miljöer, har god systemvana och är vass på att kommunicera i både tal och skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt, gillar ordning och reda samtidigt som du trivs med dagar som innefattar högt tempo. Du är initiativrik, självgående och besitter ett eget driv som gör att du får saker och ting att hända. B-körkort är ett krav.

Din ansökan

Ansökan sker via formuläret nedan där du laddar upp ditt CV och eventuellt din LinkedIn profil. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök därför snarast möjligt. Dock senast 31/1.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på telefon 046-196510 eller via mail: hej@interkom.se

Om Interkom

Interkom AB är ett startup techbolag med huvudkontor i Lund. Vi som driver Interkom har erfarenhet av att arbeta med telefoni, IT och smarta tjänster i över 20 år tillsammans med vårt moderbolag Teleman AB.

Interkom hjälper företag att bygga en genomtänkt struktur med allt ifrån det enskilda abonnemanget till den stora växellösningen. Vi ser oss som en långsiktig samarbetspartner där hög service, bred kompetens och god moral är våra ledord. Vi har idag kunder från Malmö i söder till Kiruna i norr, men där majoriteten av kunderna finns i vårt närområde.

Utöver de nationella kunderna har vi även internationella kunder där vi har levererat nordiska växel och enskilda abonnemang, allt utifrån kundens behov.

Skicka in din ansökan

    Dark

    Light

    Dark

    Light